Zdravko Čolić u Mostaru najavio trosatni koncert za pamćenje

May 27, 2015

Music Related To: Zdravko Colic

 

(Foto: Željko Miličević/Klix.ba)Zahvalivši se na velikom odzivu medija, predstavnik organizatora Croatiastudio d.o.o., Željko Kozina, istaknuo je da za koncert vlada nezapamćen interes.

Govoreći o impresivnoj karijeri Zdravka Čolića, prisjetio se Čolinih nastupa od soliste na Šlageru sezone, preko pjevača u grupi Ambasadori i Korni grupi, do njegove uspješne solo karijere.

Posebno je istaknuo Čolinu susretljivost prema medijima i fanovima i strpljivost pri davanju izjava, fotografiranju i izravnoj komunikaciji, što je odlika istinskih zvijezda.

"Uistinu smo rado podržali ovaj izniman projekt u svojstvu generalnog sponzora jer je riječ o jednom zaista velikom muzičaru. Ovo je samo jedan od načina na koji HT Eronet ulaže u zajednicu u kojoj djeluje i posluje", kaže Lavinija Tadić iz Odjela za korporativne komunikacije.

Muzičar koji iza sebe ima uistinu zavidnu karijeru i jedan je od najpopularnijih regionalnih izvođača izrazio je veliko zadovoljstvo što se nakon šest godina vraća velikim koncertom u Mostar za koji ga vežu uspomene na drage ljude, prijatelje, poznanike i fanove, obećavši koncert za pamćenje u trajanju od tri sata u kojem će "proći" kroz pjesme i hitove s početka karijere pa sve do posljednjih uspješnica.
Instant Queue
00:00
00:00