Nešad Selman: Čudno je opet proživljavati isto kao prije 10-ak godina

April 16, 2015

Music Related To: Indexi

"X Factor sam prije svega vidio kao priliku da se predstavim publici u regionu. Još 2008. godine sam prestao da se bavim muzikom, a mislim da će mi X Factor pomoći u tome da se ponovno aktiviram", kazao je Nešad u izjavi za Klix.ba.

Iako ga je četveročlani žiri nagradio sa četiri "da", čime je osigurao prolazak u dalji tok takmičenja, Nešad nije zadovoljan onim što je pokazao.

Učitavam...

"Nisam nimalo zadovoljan nastupom i sreća je da sam prošao i da ću imati priliku da se popravim. Mnogo faktora, od kojih nijedan nije X, je utjecalo na to da budem lošiji nego što mogu. Slabo sam se čuo i bio sam vidno u grču zbog toga, a svakako nije jednostavno pjevati pred onakvim žirijem, znajući da pored pjevanja ocjenjuju svaki tvoj pokret, stav i sve ostalo", istakao je 28-godišnji muzičar.

Učitavam...

On je protekle nedjelje otpjevao numeru "Da sam ja netko" grupe Indexi, a među brojnim pozitivnim komentarima žirija bio je i onaj Željka Joksimovića, koji mu je kratko poručio: "Imaš X faktor, to je ono što mi ovdje tražimo"."Komentari žirija su bili zadovoljavajući i nemam nikakvih zamjerki. Naprotiv. Potrudit ću se da maksimalno iskoristim ovaj medijski prostor za dalje bavljenje muzikom. Malo mi je čudno što opet proživljavam iste stvari kao i prije desetak godina. Radio sam razne stvari u proteklom periodu i nisam bio primoran da zavisim od muzike. Na kraju je ipak prevagnula ljubav prema muzici i pokušat ću joj se vratiti", poručio je na kraju razgovora Nešad Selman.

Učitavam...

Učitavam...
Instant Queue
00:00
00:00